This is a subheading

Közösségi média marketing: Ez több, mint a Facebook

Minden szilárd reklámtervnek tartalmaznia kell a közösségi média marketinget is az oldalain. Tény, hogy a közösségi médiamarketing komoly hatást biztosít gyakorlatilag költség nélkül. Ráadásul a közösségi média oldalait használhatja arra, hogy feliratkozókat küldjön a weboldalára. Ha szeretné növelni a forgalmát, az alábbi tanácsokat Önnek írtuk.


Ne induljon el félgőzzel, és ne kezdjen el Facebookozni és Twitterezni, mint az őrült, amíg nem állított fel egy marketingtervet. Tudnia kell, hogy ki fogja felügyelni a webhely tartalmát, hogyan fog kinézni az elrendezés, és mennyi időt szán a webhely frissítésére. Mint minden marketingkampány esetében, határozzon meg egy hozzávetőleges dátumot, ameddig reméli, hogy eléri a konkrét eredményeket. Tartsa magát a tervéhez a lehető leghatározottabban, és sikereket érhet el a közösségi média marketingben.


Amikor a közösségi médiát használja vállalkozása számára, fontos, hogy válaszoljon ügyfelei kérdéseire és észrevételeire. Napi néhányszor ellenőrizze profilját, hogy ne maradjon le semmiről.


Ahhoz, hogy ügyfelei segítsenek Önnek a tartalom terjesztésében, győződjön meg arról, hogy a blogbejegyzéseken megtalálhatók a megfelelő gombok, hogy könnyen megoszthatók legyenek. Hozzáadhat Facebook Tetszik és Megosztás gombokat, valamint a Twitter-felhasználók számára a Linked share képességet és a Retweet gombot. Ha van olyan magával ragadó tartalma, amelyet a rendszeres követői kedvelnek, akkor ők terjesztik azt az interneten, remélhetőleg még több követőt vonzva Önhöz.


Az egyik módja annak, hogy a vállalkozása nevét megismertesse, hogy vendégblogot ír másoknak a saját résében, vagy egy népszerű személyt a saját résében vendégblogot ír a vállalkozásának. Mindkét taktika növeli a forgalmat. Bármikor, amikor beleegyezik, hogy vendégblogger legyen valaki blogján, kérje meg, hogy a blogtáblázatában vagy a bejegyzésben tegyen egy linket az Ön webhelyére. Amikor valaki vendégblogol az Ön webhelyén, ajánlja fel ugyanezt a lehetőséget. 


Ne felejtse el a közösségi hálózati profiljait is elhelyezni a webhelyére vagy blogjára mutató linket. Ha valaki egy közösségi hálózaton hall az Ön termékeiről, további információkhoz kell hozzáférnie, és látnia kell, hogy mit használ kirakatként, mielőtt döntene a vásárlás mellett.


Használja a LinkedIn kérdések és válaszok funkcióját. A LinkedIn Kérdések és válaszok funkciója úgy működik, mint egy nagy vitafórum: keressen az Ön termékeivel vagy iparágával kapcsolatos kérdéseket, és írjon rájuk hasznos válaszokat. Ha nincs ideje írni valamit, akkor egy linket is közzétehet valamelyik cikkéhez.


Kérje meg az ügyfeleit, hogy vegyenek részt felmérésekben a közösségi médiahasználatukkal kapcsolatban. Ha a felmérés eredményei azt mutatják, hogy az ügyfelek sok időt töltenek a közösségi oldalakon, fontolja meg, hogy létrehozza a cégének oldalait. Ha azonban az ügyfélköre nem tölt túl sok időt a közösségi médiában, ne használja ezt a hirdetési formát; összpontosítson olyan hirdetésekre, amelyek elérik őket.


Figyelje a versenytársai munkáját. Látogassa meg riválisai közösségi média profiljait, hogy lássa, mi az, ami sikert hoz nekik, és mi az, amit nem vesznek jó néven. Választhat, hogy hasonló módon közelíti meg, vagy megpróbálhatja kidolgozni a saját módját, hogy más közönséget érjen el.


Az egyik taktika, amellyel javíthatja közösségi média marketingkampányát, hogy néhány alkalmazottját ráveszi, hogy blogoljon a cég weboldalán. Hagyja, hogy a potenciális ügyfelek lássák vállalkozásának néhány belső működését. Ez lehetőséget ad nekik arra, hogy megértsék az üzleti etikáját, ráérezzenek a munkakörnyezetére, és felismerjék, hogy mire van szükség a termékei előállításához. Az a vásárló, aki ismeri vállalkozása belső működését, valószínűleg jobban megbízik benne.


Amint látja, a saját közösségi média marketing erőfeszítései elindítása egyszerű lehet. Ha képezi magát, és bölcsen használja az erőforrásait, a közösségi oldalak hatékony eszközzé válhatnak a reklám eszközkészletében. A fenti tanácsokkal jó úton haladhat a közösségi média-marketing sikeréhez.

this is a subheading

this is a heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Massa sapien faucibus et molestie ac. Nulla facilisi morbi tempus iaculis urna id volutpat. Sit amet justo donec enim diam vulputate ut. Tempor orci dapibus ultrices in iaculis nunc sed.

Pharetra convallis posuere morbi leo urna. Non quam lacus suspendisse faucibus interdum posuere lorem ipsum. Accumsan tortor posuere ac ut consequat semper viverra nam libero. Fusce id velit ut tortor pretium.

© Copyright Roth Creative